Ahir vam poder gaudir
d’un agradable sopar a Cal Pep, un petit restaurant del Born. El local consta
de dos ambients, una llarguíssima barra on s’hi fan unes cues impressionants
per poder sopar; i un petit menjador amb 5 tauletes situat sota una bodega
imponent, aconsello anar-hi amb reserva.
No és un típic
restaurant , per començar la única carta que et porten al seure és la de vins. Et
pregunten per al·lèrgies i intoleràncies i comencen a portar-te les tapetes, us
les definiré amb les mateixes paraules que va utilitzar el cambrer “tapes senzilles, de tota la vida” i jo hi
afegeixo “...i de gran qualitat”; i van
apareixent les tapes sobre la taula , a poc a poc, amb tranquil·litat, un
platet de pernil, carxofes arrebossades, truita de patates, carpaccio de
tonyina (boníssssssim!!), musclos, peixet fregit... I quan ja han acabat amb les
tapes és quan toca decidir, la proposta que van fer-nos era un rap al forn o
filet fet a la brasa. Realment va haver-hi una tercera proposta de passar als
postres directament, però la vam descartar al moment. Al ser 4 i no posar-nos d’acord
vam decidir fer un plat de carn i un de peix, te’l serveixen al mig de la taula
i és per compartir.
I això si, tot el sopar regat amb bons vins,
vam començar amb un Cèrvoles blanc, seguit d’un Laurona i un Camins del Priorat
per acabar d’arrodonir la nit. El que ens vam perdre van ser els postres, ja no podíem més!!
Cal Pep és un d'aquells locals que cal visitar, en parella o amb amics, però sempre amb un grup reduït!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada