L’original a Granollers (www.loriginal.es)


Després d’un matí
de botigues a Granollers res millor que unes tapetes a L’original, i avui, per
ser dissabte, ens han obsequiat amb un vermut negre i uns aperitius.
És un dels nostres
clàssics a Granollers, vam descobrir-lo a la setmana de la seva inauguració, ja
fa uns anys, i sempre que ens venen de gust unes tapes ben originals hi tornem,
ja sigui a dinar o a sopar, sols o amb bona companyia.
Avui escollir ha
estat fàcil, a Granollers al llarg de tot el cap de setmana s’hi celebren les Redbaixes i que millor que acabar el dia amb un Menú de Redbaixes, unes 7 o 8 tapes boníssimes
començant amb les seves patates braves, passant per les magnífiques croquetes
mar i muntanya, els makis de bacallà, els raviolis wan-tun de foie, les gambes
arrebossades i el pinxo de vedella... i tot regat amb dues Estrella Galicia, la
cervesa artesana de bodega que, a part d’estar de vici, amb els seus barrils de
coure decora el local. I per acabar jo no vaig pensar-m’hi massa el coulant de
xoco amb vainilla, i el Roger va decidir innovar amb un iougurt que estava
realment bo.
Us el recomano
moltíssim si mai voleu fer una escapadeta per dinar o sopar a Granollers, el
nivell dels plats és altíssim i sempre pots comptar amb en Carles per ajudar-te
a escollir si necessites consell a l’hora de triar el que voldràs menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada