dissabte, 29 de juny del 2013

L'original


L’original a Granollers (www.loriginal.es) 


Després d’un matí de botigues a Granollers res millor que unes tapetes a L’original, i avui, per ser dissabte, ens han obsequiat amb un vermut negre i uns aperitius.

És un dels nostres clàssics a Granollers, vam descobrir-lo a la setmana de la seva inauguració, ja fa uns anys, i sempre que ens venen de gust unes tapes ben originals hi tornem, ja sigui a dinar o a sopar, sols o amb bona companyia.

Avui escollir ha estat fàcil, a Granollers al llarg de tot el cap de setmana s’hi celebren les Redbaixes i que millor que acabar el dia amb un Menú de Redbaixes, unes 7 o 8 tapes boníssimes començant amb les seves patates braves, passant per les magnífiques croquetes mar i muntanya, els makis de bacallà, els raviolis wan-tun de foie, les gambes arrebossades i el pinxo de vedella... i tot regat amb dues Estrella Galicia, la cervesa artesana de bodega que, a part d’estar de vici, amb els seus barrils de coure decora el local. I per acabar jo no vaig pensar-m’hi massa el coulant de xoco amb vainilla, i el Roger va decidir innovar amb un iougurt que estava realment bo.

Us el recomano moltíssim si mai voleu fer una escapadeta per dinar o sopar a Granollers, el nivell dels plats és altíssim i sempre pots comptar amb en Carles per ajudar-te a escollir si necessites consell a l’hora de triar el que voldràs menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada